Novinky 24. týden

Novinky 24. týden

Brawa - Po čtyřech letech čekání jsou konečně vyrobeny a na cestě k nám osobní vozy třetí epochy ČSD ve velikosti H0. Máme ještě několik sad i jednotlivých volných. Objednat je lze jako set čtyř vozů s vnitřním osvětlením BW SET ČSD. Nebo samostatně pod kody 46727 46728 46729 a 46730 bez osvětlení.

K setu je navíc jako dárek přiložen jeden nákladní vlůz G10 - DB

Sudexpress - Po mnoha nezdarech a výrobních problémech, které vedly k několika zpožděním, je konečně čas, aby tak dlouho očekávané lokomotivy Stadler EuroDual v měřítku N dorazily do obchodů. Od příštího pondělí (17. června) bude první produkční série sestávající ze 7 různých verzí k dispozici ve verzích DC a DCC Sound.

 

SDV - do prodeje se dostává nová stavebnice v měřítku 1:120, a to otevřený vůz Eal/Vsa 10 (12139), nyní ve verzi ČSD s brzdařskou budkou a novějšími vraty. Později samozřejmě dorazí další verze. Tyto vozy se staly legendami a na desetiletí opanovaly přepravu uhlí, jejich komplikovaná konstrukce ale zapříčinila, že z tratí zmizely stejně rychle, jako je na přelomu 50. a 60. let zaplavily. Stavebnici jsme se snažili připravit maximálně věrně a zobrazuje většinu vzhledových rozdílů jednotlivých verzí. Stavebnice tak budou dostupné ve verzi s brzdařskou budkou i bez ní a pro modely jsou připraveny celkem čtyři varianty bočních vrat a několik možností vzhledu ovládání brzdy, stejně jako dvě verze nárazníků. V každé stavebnici budou přiloženy na výběr dvě sady vrat, náklad uhlí a obtisk zahrnující nápis pro III. i IV. epochu.

 

Celkem 0 komentářů Komentovat